ʻaoʻao_banner

nūhou

Nā Kaʻina Hana Palekana no ka Paʻi 3D UV Resin

1、 E heluhelu pono i ka manual data palekana

Pono nā mea hoʻolako resin UV e hāʻawi i nā Pepa ʻIkepili Palekana (SDS) ma ke ʻano he palapala nui no ka hana palekana o ka mea hoʻohana.

Ua kūkulu ʻia nā mea paʻi 3D i nā hiʻohiʻona palekana i hoʻolālā ʻia e pale i nā mea hana mai ka ʻike ʻana i nā resins photosensitive ʻaʻole i hoʻōla ʻia a me ka radiation ultraviolet.Mai ho'āʻo e hoʻololi a hoʻopau paha i kēia mau hiʻohiʻona.

2、 E hoʻohana pono i nā lako pale pilikino

E hoʻohana i nā mīkina lima kūpaʻa kemika (nitrile rubber a i ʻole chloroprene rubber) - mai hoʻohana i nā mīkina lima latex.

E hoʻohana i nā aniani pale UV a i ʻole nā ​​maka aniani.

E hoʻohana i ka pale lepo i ka wā e wili ai a hoʻopau paha i nā ʻāpana.

3、 Nā kaʻina hana hoʻokele maʻamau e hahai ʻia i ka wā e hoʻokomo ai

Hōʻalo i ka hoʻokomo ʻana i ka mīkini paʻi 3D ma luna o ke kapena a i ʻole ka hoʻohana ʻana i ka pā e pale aku i ka hōʻino ʻana i ke kapena.

Mai hōʻike i ka resin UV i nā wela kiʻekiʻe (110 ° C/230 ° C a i ʻole), nā lapalapa ahi, nā ʻulaʻula, a i ʻole kekahi kumu e hoʻā ai.

Pono e mālama ʻia nā mea paʻi kiʻi 3D a me nā resins omole wehe ʻole i hoʻomaʻemaʻe ʻia i loko o kahi wahi hoʻoheheʻe maikaʻi.

Inā hoʻokomo ʻia ka resin UV i loko o kahi pahu pahu inika i hoʻopaʻa ʻia, e nānā pono i ka pahu inika ma mua o ka hoʻouka ʻana i loko o ka pahu paʻi.Mai hoʻohana i nā pahu ʻīnika lī a poino paha.E ʻoluʻolu e hoʻohana i nā pahu inika i hoʻoheheʻe ʻia a poino paha e like me nā hoʻoponopono kūloko a hoʻopili i ka mea hoʻolako.

Inā mālama ʻia ka resin UV i loko o ka ʻōmole hoʻopiha, e makaʻala i ka ninini ʻana i ka wai mai ka ʻōmole hoʻopiha i loko o ka pahu wai o ka mea paʻi e pale aku i ke kahe a me ka kulu.

Pono e hoʻomaʻemaʻe mua ʻia nā mea hana i hoʻohaumia ʻia, a laila hoʻomaʻemaʻe ʻia me ka hoʻomaʻemaʻe puka aniani a i ʻole ka waiʻona ʻenehana a i ʻole isopropanol, a ma hope e hoʻomaʻemaʻe pono ʻia me ke kopa a me ka wai.

Ma hope o ka paʻi ʻana

E ʻoluʻolu e hoʻokomo i nā mīkina lima e wehe i nā ʻāpana mai ka paʻi.

E hoʻomaʻemaʻe i nā ʻāpana i paʻi ʻia ma mua o ka hoʻōla ʻana.E hoʻohana i nā mea hoʻoheheʻe i ʻōlelo ʻia e ka mea hana, e like me ka isopropanol a i ʻole ka waiʻona topical.

E hoʻohana i ka UV i ʻōlelo ʻia e ka mea hana no ka hoʻōla hope.Ma mua o ka ho'ōla ʻana, pono e hoʻomaʻemaʻe ʻia nā ʻāpana, a ʻo nā ʻāpana i hoʻomaʻemaʻe ʻia e hiki ke hoʻopā pololei ʻia e nā lima ʻole.

E like me nā ʻōlelo aʻoaʻo a ka mea hana paʻi, e hoʻopaʻa pono i nā ʻāpana 3D i paʻi ʻia i lalo i ka radiation ultraviolet a hoʻōla maikaʻi ʻia ma hope o ka hana ʻana.

4、 Nā alakaʻi hoʻomaʻemaʻe pilikino

ʻAʻole pāpā ʻia ka ʻai ʻana, ka inu ʻana, a me ka puhi paka ʻana ma ka wahi hana.Ma mua o ka hana ʻana i ka resin UV uncured, e ʻoluʻolu e wehe i nā mea nani (nā apo, nā wati, nā kūpeʻe lima).

Hōʻalo i ka hoʻopili pololei ʻana ma waena o kekahi ʻāpana o ke kino a i ʻole nā ​​lole me ka resin UV a i ʻole nā ​​​​ʻili i haumia me ia.Mai hoʻopā i nā resins photosensitive me ka ʻole o nā mīkina lima pale, ʻaʻole hoʻi e ʻae i ka ʻili e pili me nā resins.

Ma hope o ke kaʻina hana, holoi i kou maka me ka mea hoʻomaʻemaʻe a i ʻole ke kopa, holoi i kou mau lima, a i ʻole kekahi ʻāpana kino e pili ana me ka resin UV.Mai hoʻohana i nā solvents.

Wehe a hoʻomaʻemaʻe i nā lole haumia a i ʻole nā ​​​​mea nani;Mai hoʻohana hou i nā mea pilikino i haumia a hoʻomaʻemaʻe pono ʻia me kahi mea hoʻomaʻemaʻe.E ʻoluʻolu e hoʻolei i nā kāmaʻa haumia a me nā waiwai ʻili.

5、 Wahi hana maʻemaʻe

Hoʻopiha ʻia ka resin UV, hoʻomaʻemaʻe koke me kahi lole hoʻoheheʻe.

E hoʻomaʻemaʻe i nā mea pili a i ʻole nā ​​​​ʻaoʻao i ʻike ʻia e pale aku i ka hoʻohaumia ʻana.E hoʻomaʻemaʻe me ka hoʻomaʻemaʻe puka makani a i ʻole ka waiʻona ʻenehana a i ʻole isopropanol, a laila e hoʻomaʻemaʻe loa me ke kopa a me ka wai.

6、 Hoʻomaopopo i nā kaʻina hana kōkua mua

Inā komo ka resin UV i nā maka a pili i ka ʻili, holoi pono i ka wahi kūpono me ka wai nui no 15 mau minuke;E holoi i ka ʻili me ke kopa a i ʻole ka nui o ka wai, a inā pono, e hoʻohana i kahi mea hoʻomaʻemaʻe anhydrous.

Inā loaʻa ka ʻili a me nā ʻūhū, e ʻimi i ke kōkua lapaʻau kūpono.

Inā komo wale ʻia, mai hoʻoulu i ka luaʻi a e ʻimi koke i ka lāʻau lapaʻau.

7、 Hoʻopau i ka resin photosensitive ma hope o ka paʻi ʻana

Hiki ke mālama pū ʻia ka resin i hoʻōla ʻia me nā mea hale.

Hiki ke ʻike ʻia ka resin UV ʻaʻole i hoʻōla piha ʻia i ka lā no kekahi mau hola a i ʻole hoʻōla ʻia e ka irradiation me kahi kumu kukui UV.

Hiki ke hoʻokaʻawale ʻia ka ʻōpala resin UV i hoʻopaʻa ʻia a i ʻole hoʻōla ʻole ʻia he ʻōpala weliweli.E ʻoluʻolu e nānā i nā lula hoʻolei ʻōpala kemika o kou ʻāina a i ʻole kalana a me ke kūlanakauhale, a e hoʻolei iā lākou e like me nā lula hoʻokele pili.ʻAʻole hiki ke ninini pololei ʻia i loko o ka ʻōpala a i ʻole ka ʻōnaehana wai.

Pono e hoʻokaʻawale ʻia nā mea i loaʻa i ka resin UV, waiho ʻia i loko o nā pahu i hoʻopaʻa ʻia a hoʻopaʻa ʻia, a hoʻolei ʻia me nā ʻōpala weliweli.Mai ninini i kona ʻōpala i loko o ka ʻōpala a i ʻole ka ʻōnaehana wai.

8、 Ka mālama pono ʻana o ka resin UV

E hoʻopaʻa i ka resin UV i loko o kahi pahu, e pale aku i ka lā pololei, a mālama iā ia e like me ka pae wela i ʻōlelo ʻia e ka mea hana.

E mālama i kahi papa ea ma luna o ka pahu e pale ai i ka gel resin.Mai hoʻopiha i ka pahu holoʻokoʻa me ka resin.

Mai ninini hou i ka resin i hoʻohana ʻole ʻia i loko o ka hue resin hou.

Mai mālama i ka resin i hoʻomaʻemaʻe ʻole ʻia i loko o nā pahu hau no ka meaʻai a me nā mea inu.

2


Ka manawa hoʻouna: Mei-05-2023